Vi skräddarsyr unika resor åt er.

Idétorka?

Har dina kunder redan kryssat för Everest Base Camp från sin lista? Har de följt de trampade stigarna på Inkaleden och utforskat Costa Ricas mest populära nationalparker? Eller är era kunder sugna på en resa som inte alla andra resebyråer erbjuder? Om svaret är ja, är det dags att erbjuda något exceptionellt!
Vi kan hjälpa er ur idétorkan och arrangera resor till platser få eller inga har besökt och allt under kontrollerade former med proffsiga och kunniga guider. Vi skräddarsyr en unik resa åt er.

Upptäck Peru’s orörda bergsområden där gamla Chachapoyas- och inka stigar väntar. Dyk in i historiens skuggor genom att utforska orörda gravplatser och ruiner dolda i molnskogen. Bli en del av den exklusiva skaran som får vara med om upptäckten av en ny orkidéart.


Låt dina kunder känna den magiska atmosfären i Costa Ricas tusenåriga molnskogar, med natten som sällskap, vilande i en djungelhammock under stjärnorna.

Varför välja samma gamla destinationer när världen erbjuder så mycket mer?

Låt oss hjälpa er att tänka utanför kartan. UnXplored Adventures erbjuder resor till platser där fotspår är sällsynta, allt under expertledning. Vi designar upplevelser som sätter er före konkurrenterna.
Och ja, vi vet vad vi gör – År 2015 valdes resorna till Costa Ricas orörda regnskogar och berg, av tidningen Outside som ”Årets bästa tropiska äventyrsresor”. Vi har arrangerat resor åt Pathfinder i Sverige under 2015/16 och 2022. Resorna blev fullbokade på ett par dagar vilket visar att det finns ett sug efter unika resor. En annan höjdpunk var när UnXplored Adventures blev utvald till “Årets Nyföretagare” av Nyföretagarcentrum i Norrköping 2023.


Med UnXplored Adventures vid rodret, slipper du bekymra dig för logistik. Vi sköter allt: boende, mat, transport och de mest insiktsfulla guiderna. Ni får ett skräddarsytt resepaket, omsorgsfullt kuraterat med våra specialkunskaper. Från det ögonblick planet landar tills resan avslutas, finns vi där för att garantera en sömlös upplevelse.

Vårt engagemang? Att erbjuda dina kunder “once in a lifetime” upplevelser bortom de kända stigarna. Möt vilda djur i sin naturliga habitat, bevittna upptäckten av nya arter, och nattläger i orörd regnskog.

Hör av er till oss med önskemål, frågor etc: info@unxplored.se

Titta på våra sidor på Facebook och Instagram. Där kan ni se bilder från tidigare resor som UnXplored har sytt ihop åt andra.
Unika resor som ni kommer minnas resten av livet.